آمادگی برای نشست هشتم اپتیکا

yonus_shafaq
شنبه ۱۳۹۹/۹/۲۲ - ۱۹:۲۹
آمادگی برای نشست هشتم اپتیکا
شنبه ۲۲ قوس ۱۳۹۹
جلسه‌ی هماهنگی میان وزارت صنعت و تجارت و سکتورخصوصی پیرامون هشتمین نشست کمیته‌ی هماهنگی موافقت‌نامه‌ی ترانزیت – تجارت، افغانستان – پاکستان (اپتیکا) تحت ریاست محترم نثاراحمد غوریانی وزیر صنعت و تجارت در تالار کنفرانس‌های این وزارت برگزار شد.
آقای غوریانی در آغاز این جلسه گفت که هدف جلسه‌ی امروز؛ آمادگی کامل و هماهنگی بین این وزارت و سکتورخصوصی و نظرخواهی در مورد موافقت‌نامه‌ی ترانزیت – تجارت، افغانستان - پاکستان، روابط تجارتی میان دوکشور و در نهایت؛ حل مشکلات تجارتی – ترانزیتی تجار افغان در پاکستان و حضورفعال در هشتمین نشست اپتیکا می‌باشد.
در این جلسه در مورد آمادگی و هماهنگی مشترک بین این وزارت و سکتورخصوصی، قرارداد تجارتی - ترانزیتی اپتا، تعرفه‌های ترجیحی و بازارچه‌های مشترک مرزی میان افغانستان – پاکستان بحث و تبادل‌نظر صورت گرفت.
قرار است در هفته‌های آینده هشتمین نشست کمیته‌ی هماهنگی موافقت‌نامه‌ی ترانزیت – تجارت، افغانستان – پاکستان به منظور بحث روی موافقت‌نامه‌ی متذکره در شهر اسلام آباد پاکستان برگزار شود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۰:۵۵
Background image

ملاقات وزیر صنعت و تجارت با اعضای اتاق تجارت و سرمایه گذاری افغانستان

محترم الحاج نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان، در دیداری با اعضای اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان، پیرامون چالش‌های

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۸ - ۹:۳۴
Background image

دیدار وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان از مناطق صنعتی، زراعتی و مرزی قزاقستان

محترم الحاج نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان، در جریان سفررسمی خود به جمهوری قزاقستان، با همراهی آقای ژومان گارین، معاون صدراعظم و وزیر اقتصاد ملی قزاقستان، از. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۰:۲۳
Background image

دیدار وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان با معاون صدراعظم و وزیر اقتصاد ملی قزاقستان

محترم الحاج نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان و هیئت همراه در جریان سفر رسمی به جمهوری قزاقستان با آقای

BACK TO NEWS