آغاز فعالیت نخستین کارخانه‌ی تولیدی مربا و ترشی‌باب در ولایت لغمان

yonus_shafaq
یکشنبه ۱۴۰۰/۱/۲۲ - ۱۱:۱۳
آغاز فعالیت نخستین کارخانه‌ی تولیدی مربا و ترشی‌باب در ولایت لغمان

پنج‌شنبه ۱۲ حمل ۱۴۰۰

نخستین کارخانه‌ی تولیدی مربا و ترشی‌باب با سرمایه‌گذاری ابتدایی ۱ میلیون افغانی در مرکز ولایت لغمان به فعالیت آغاز کرد.

این کارخانه در یک شبانه‌روز ظرفیت تولید ۱تُن مربا و ترشی را دارا می‌باشد و زمینه‌ی کار را برای بیشتر از ۲۰تن از باشندگان این ولایت فراهم کرده است.

این کارخانه‌ی تولیدی با تأمین مواد موردنیازش از داخل کشور، محصولات تولیدی‌اش را در ولایت لغمان و ولایات هم‌جوار به فروش می‌رساند.

رهبری وزارت صنعت و تجارت با استقبال از آغاز فعالیت کارخانه‌ی تولیدی مربا و ترشی‌باب بهارسبز در ولایت لغمان؛ با شعار پیش به سوی خودکفایی در سال ۱۴۰۰ خورشیدی، زمینه‌ی خودکفایی در تولید مواد اولیه ی موردنیاز شهروندان کشور را فراهم می‌کند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۰:۵۵
Background image

ملاقات وزیر صنعت و تجارت با اعضای اتاق تجارت و سرمایه گذاری افغانستان

محترم الحاج نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان، در دیداری با اعضای اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان، پیرامون چالش‌های

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۸ - ۹:۳۴
Background image

دیدار وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان از مناطق صنعتی، زراعتی و مرزی قزاقستان

محترم الحاج نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان، در جریان سفررسمی خود به جمهوری قزاقستان، با همراهی آقای ژومان گارین، معاون صدراعظم و وزیر اقتصاد ملی قزاقستان، از. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۰:۲۳
Background image

دیدار وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان با معاون صدراعظم و وزیر اقتصاد ملی قزاقستان

محترم الحاج نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان و هیئت همراه در جریان سفر رسمی به جمهوری قزاقستان با آقای

BACK TO NEWS