دیدار سرپرست وزارت صنعت و تجارت با رئیس شرکت امی اغلو گروپ

anwar_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۷ - ۹:۸
دیدار سرپرست وزارت صنعت و تجارت با رئیس شرکت امی اغلو گروپ

یکشنبه ۱۴ شعبان المعظم ۱۴۴۵/ ۶ حوت ۱۴۰۲

محترم الحاج نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت با محترم رجب مصطفی اغلو رئیس شرکت امی اغلوگروپ دیدار و ملاقات نمود.

در این ملاقات آقای مصطفی اغلو از فراهم سازی زمینه مناسب سرمایه‌گذاری از سوی امارت اسلامی افغانستان  اظهار قدردانی نموده، گفت: شرکت امی اغلو گروپ در تلاش پیدا نمودن بازارهای جهانی برای مرمر افغانستان بوده و برای چندین کشور  نمونه های از مرمر افغانستان را نیز ارسال نموده، تا مارکیت مناسب دریافت گردد.

همچنان وی علاوه نمود: در صدد سرمایه‌گذاری های بیشتر در افغانستان بوده و از سایر سرمایه‌گذاران خارجی نیز خواست تا در این کشور سرمایه‌گذاری نمایند.

در ادامه سرپرست وزارت صنعت و تجارت، از فرصت های سرمایه‌گذاری در افغانستان صحبت نموده از دلچسپی این شرکت به سرمایه‌گذاری در کشور اظهار قدردانی نمود.

همچنان آقای عزیزی جهت حل مشکلات تخنیکی در بخش معادن مرمر وعده نمود تا این شرکت را به اتحادیه سنگ مرمر کشور نیز معرفی نماید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۹:۴۲
Background image

برگزاری نخستین جلسه گروپ کاری افغان – قرغیز

نخستین جلسه گروپ کاری افغان – قرغیز با حضور محترم الحاج نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان و محترم بکیت صدیکوف، وزیر اقتصاد

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۱۴:۴۴
Background image

کنفرانس تواصل تجاری افغان - قرغیز برگزار شد

کنفرانس تواصل تجاری افغان - قرغیز در حضور محترم الحاج نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان و محترم بکیت

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۱۱:۲۳
Background image

نشست دوجانبه میان وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان و وزیر اقتصاد و تجارت جمهوری قرغیزستان

نشست دوجانبه‌ای میان محترم الحاج نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان و محترم بکیت صدیکوف، وزیر اقتصاد و تجارت جمهوری

BACK TO NEWS