بازدید معین وزارت صنعت و تجارت از پارک صنعتی جمعه محمد محمدی

دوشنبه ۱۸ ذوالقعدةالحرام ١۴۴۵/ ٧ جوزا ١۴٠٣
محترم مولوی قدرتالله جمال، معین وزارت صنعت و تجارت از فابریکات سکتور چاپ، تولید پوشاک، دواسازی و پلاستیک پارک صنعتی جمعه محمد محمدی بازدید نمود.
در جریان بازدید معین وزارت صنعت و تجارت از این پارک، فابریکهدارانمشکلات و پیشنهادات شانرا با آقای جمال در میان گذاشته و خواهان رفع مشکلات شان از سوی وزارت صنعت و تجارت گردیدند.
در ادامه فابریکه داران سکتور چاپ از آقای جمال خواست؛ جهت رشد سکتور چاپ، مالیات بر مواد خام این سکتور کاهش یابد.
فابریکه داران سکتور چاپ، همچنان از کیفیت و توانایی چاپ هرنوع کتاب و سایر مواد چاپی؛ با کمترین هزینه نیز اطمینان دادند.
در اخیر محترم مولوی قدرتالله جمال، معین وزارت صنعت و تجارت با قدردانی و تشویق فابریکه داران و سرمایهگذاران جهت سرمایهگذاری هنگفت ایشان در پارک صنعتی جمعه محمد محمدی، اظهار داشت: وزارت صنعت و تجارت در هماهنگی ادارات ذیربط در حل مشکلات فابریکه داران و صنعت کاران این پارک اقدامات لازم مینماید.