دیدار وزیر صنعت و تجارت با صنعت‌کاران سکتوربوت‌دوزی افغانستان

yonus_shafaq
شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲ - ۱۸:۲۹
دیدار وزیر صنعت و تجارت با صنعت‌کاران سکتوربوت‌دوزی افغانستان
شنبه ۲ حوت ۱۳۹۹
نثاراحمد غوریانی وزیر صنعت و تجارت با صنعت‌کاران سکتوربوت‌دوزی در دفتر کارش دیدار و روی فرصت‌ها و چالش‌های این سکتور بحث و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار صنعت‌کاران سکتور‌بوت‌دوزی مشکلات فراراه‌شان را در عرصه‌های واردات بوت به صورت قاچاق، عدم توجه به تولیدات داخلی، عدم حمایت از صنعت بوت‌دوزی، نبود مکان مناسب برای فابریکه‌داران بوت‌دوزی، نبود علامت پا‌پوش و عدم استفاده از بوت وطنی در قراردادهای دولتی را با رهبری وزارت صنعت و تجارت شریک کردند.
صنعت‌کاران سکتور‌بوت‌دوزی با شریک کردن مشکلات‌شان از رهبری وزارت صنعت و تجارت خواستند؛ در کنار رفع مشکلات آنان این سکتور را در زمینه‌ی رشد و انکشاف صنعت بوت در کشور همکاری نمایند.
نثاراحمد غوریانی وزیر صنعت و تجارت ضمن حمایت از تولیدات داخلی بخصوص صنعت بوت‌دوزی در کشور، وعده سپرد که به مشکلات فراروی این صنعت در داخل کشور رسیدگی خواهند کرد.
آقای غوریانی همچنین افزود که با نهادهای دولتی در مورد خرید و استفاده از بوت‌های تولیدی داخلی صحبت خواهند کرد.
هم اکنون ۶۵۰کارخانه‌ی بزرگ، متوسط و کوچک در سکتورتولیدبوت فعالیت می‌کنند که نزدیک به ۳۰میلیون بوت سالانه تولید دارند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۹ - ۲۰:۱۴
Background image

معین امورصنعت با صادرکنندگان میوه‌خشک ملاقات نمود

محترم مولوی احمدالله زاهد، معین امورصنعت این وزارت با تعدادی از صادرکنندگان میوه‌خشک

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۸:۵۱
Background image

دیدار هیئت رهبری اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری ولایت ننگرهار با سرپرست وزارت صنعت و تجارت

محترم الحاج نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت با هیئت رهبری اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری ننگرهار، دیدار و ملاقات

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۸:۴۶
Background image

ملاقات سرپرست وزارت صنعت و تجارت با تولیدکنندگان بطری در افغانستان

محترم الحاج نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت با تولیدکنندگان سکتور

BACK TO NEWS