معرفی رییس موافقتنامه¬های تجارتی و ترانزیتی و سخنگوی وزارت صنعت وتجارت

yonus_shafaq
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱ - ۹:۴۹
معرفی رییس موافقتنامه¬های تجارتی و ترانزیتی و سخنگوی وزارت صنعت وتجارت

سه شنبه ۳۰ جدی ۱۳۹۹

در جلسۀ هئیت رهبری وزارت صنعت وتجارت که تحت ریاست نثاراحمد غوریانی وزیر صنعت و تجارت در سالون کنفرانس های عبدالمجید زابلی برگزار گردید، پوهنیار ذبیح الله مدبر به حیث رییس موافقتنامه های تجارتی و ترانزیتی، فواد احمدی به حیث مشاور ارشد مطبوعاتی و سخنگو و نوید فیضی به حیث آمر اسناد و ارتباط ریاست دفتر مقام وزارت صنعت وتجارت معرفی گردیدند.

در آغاز این جلسه آقای غوریانی تاکید کرد که موافقت نامه های تجارتی و ترانزیتی برای وزارت صنعت و تجارت مهم است و این وزارت هم اکنون روی ۴۰ موافقتنامه ای تجارتی- ترانزیتی با کشورهای منطقه و جهان کار می کند که بخش عمده نهایی شده است.

همچنان آقای غوریانی از دادن اطلاعات مطابق به قانون اساسی جمهوری اسلامی افغانستان و قانون حق دسترسی به اطلاعات به رسانه ها حمایت کرد و تاکید نمود ادارات این وزارت باید در هماهنگی با سخنگوی وزارت صنعت و تجارات اطلاعات را به اختیار رسانه ها و مردم قرار دهند.

وزیر صنعت و تجارت با تاکید بر محو فساد اداری در وزارت صنعت و تجارت از تمام اعضای هئیت رهبری وزارت خواست تا با آن مبارزه جدی کنند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۵:۱۵
Background image

افتتاح نمایشگاه محصولات و تولیدات داخلی در ولایت فراه

نمایشگاه محصولات و تولیدات داخلی ولایت فراه با حضور محترم ملا محمدحافظ مجاهد، والی این ولایت، شمس‌الحق حافظ اجمل، رئیس صنعت و تجارت، مسئولان محلی، تاجران و صنعت‌کاران

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵ - ۱۰:۱۳
Background image

جلسه رهبری هیئت تنظیم ایجاد تسهیلات برای تاجران و صنعت‌کاران عودت‌کننده برگزار گردید

جلسه رهبری هیئت تنظیم و ایجاد تسهیلات برای تاجران و صنعت‌کاران عودت‌کننده تحت نظر محترم الحاج نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت با اشتراک اعضای این

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۹:۳۹
Background image

ابلاغ هدایت عالیقدر امیرالمومنین حفظه‌الله و تعالی در قسمت جلوگیری از احتکار و منع گران‌فروشی

محترم الحاج نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت در جلسۀ مشترک با جمعی از اعضای رهبری اتاقهای سکتوری و روئسای اصناف مختلف شهرکابل ضمن بحث و

BACK TO NEWS