جلسه‌ آنلاین پروژه‌ی امید (OMAID) برگزار شد

yonus_shafaq
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۹ - ۱۰:۱۴
جلسه‌ آنلاین پروژه‌ی امید (OMAID) برگزار شد

سه‌شنبه ۲۸دلو ۱۳۹۹

جلسه‌ آنلاین پروژه‌ی امید (OMAID) با اشتراک نثاراحمد غوریانی وزیر صنعت و تجارت و تیم تخنیکی این وزارت، مقام‌های وزارت مالیه، وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مسئولین بانک جهانی در افغانستان برگزار شد.

در این جلسه، نثاراحمد غوریانی وزیر صنعت و تجارت از همکاری‌های همیشگی بانک جهانی و تمویل مالی پروژه‌ی امید قدردانی کرده و بر دوام این همکاری‌ها تأکید کرد.

وزیر صنعت و تجارت همچنین گفت که احداث پارک صنعتی در رشد و توسعه‌ی اقتصادی افغانستان نقش عمده داشته و پروژه‌ی امید که ساخت سلسله پارک‌های صنعتی – زراعتی را در کشور به عهده دارد از اهمیت زیادی برای این وزارت دارد.

هدف انکشافی پروژه‌ی امید؛ ایجاد محیط‌ مناسب برای توسعه‌ی تجارت‌های زراعتی با افزایش مشارکت سکتورخصوصی به شمول دهاقین در ولایت‌های مختلف کشور می‌باشد.

در این جلسه، روی هماهنگی میان وزارت‌خانه‌های صنعت و تجارت، مالیه، زراعت، آبیاری و مالداری و بانک جهانی به هدف چگونگی تطبیق این پروژه تأکید شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۵:۱۵
Background image

افتتاح نمایشگاه محصولات و تولیدات داخلی در ولایت فراه

نمایشگاه محصولات و تولیدات داخلی ولایت فراه با حضور محترم ملا محمدحافظ مجاهد، والی این ولایت، شمس‌الحق حافظ اجمل، رئیس صنعت و تجارت، مسئولان محلی، تاجران و صنعت‌کاران

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵ - ۱۰:۱۳
Background image

جلسه رهبری هیئت تنظیم ایجاد تسهیلات برای تاجران و صنعت‌کاران عودت‌کننده برگزار گردید

جلسه رهبری هیئت تنظیم و ایجاد تسهیلات برای تاجران و صنعت‌کاران عودت‌کننده تحت نظر محترم الحاج نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت با اشتراک اعضای این

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۹:۳۹
Background image

ابلاغ هدایت عالیقدر امیرالمومنین حفظه‌الله و تعالی در قسمت جلوگیری از احتکار و منع گران‌فروشی

محترم الحاج نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت در جلسۀ مشترک با جمعی از اعضای رهبری اتاقهای سکتوری و روئسای اصناف مختلف شهرکابل ضمن بحث و

BACK TO NEWS