تعرفه‌ بخش‌های مختلف مرغ‌داری افزایش می‌یابد

reza_admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۲/۲۱ - ۹:۱۱
تعرفه‌ بخش‌های مختلف مرغ‌داری افزایش می‌یابد

سه‌شنبه مورخ 20ثور 1401

محترم نورالدین عزیزی سرپرست وزارت صنعت و تجارت با سکتورمرغ‌داری کشور دیدار و روی پالیسی‌سازی برای این سکتور بحث نمود.

این جلسه که در تالارمقام رهبری این وزارت برگزار گردیده بود، محترم معروف ظفر رئیس اتحادیه‌ی سراسری تولید و پرؤسس محصولات مرغ‌داری افغانستان و اعضای سکتورمرغ‌داری کشور حضور داشتند.

سرپرست وزارت صنعت و تجارت ضمن بیان اینکه کاغذپرانی در این وزارت از بین رفته است و پروسه‌های طویل مدت کوتاه شده، گفت که رهبری ا.ا به کار ما اعتماد کامل داشته و خواست شان؛ فقط خدمت به مردم افغانستان است.

اعضای سکتورمرغ‌داری کشور از تلاش‌ها و پلان‌های رهبری این وزارت جهت خودکفای این سکتور سپاس‌گذاری نموده و محترم معروف ظفر رئیس اتحادیه‌ی مرغ‌داری افغانستان و یک تن از اعضای این سکتور در مورد فعالیت‌ها، کشتارگاه‌ها و کارکردهای شان به منظور رشد زیربنای مرغ‌داری کشور معلومات ارایه کردند.

محترم الحاج عزیزی بیان داشت که با مشوره‌ی کمیته‌ی تعرفه در تمام بخش‌های سکتورمرغ‌داری کشور تعرفه افزایش خواهد می‌یابد و باید این سکتور سرپای خود ایستاد شود. وی اضافه کرد که برگزاری انتخابات در این سکتور نیز ضروری می‌باشد.

اعضای سکتورمرغ‌داری کشور آمادگی‌شان را برای برگزار انتخابات اعلام داشته و از رهبری وزارت صنعت و تجارت خواستند که زمین برای کاشت جواری در اختیارشان قرار داده شود.

محترم نورالدین عزیزی سرپرست وزارت صنعت و تجارت با توجه به خواست‌های آنها، وعده‌ی همکاری نمودند و از آنها خواست که با زارعین کشور در قسمت خریدار تخم و کود همکاری نمایند.

همچنین رهبری این وزارت به اعضای سکتورمرغ‌داری کشور وعده سپرد که با جمع از بزرگان و علما و شیوخ از کشتارگاه‌ها دیدن خواهد نمود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۵:۱۵
Background image

افتتاح نمایشگاه محصولات و تولیدات داخلی در ولایت فراه

نمایشگاه محصولات و تولیدات داخلی ولایت فراه با حضور محترم ملا محمدحافظ مجاهد، والی این ولایت، شمس‌الحق حافظ اجمل، رئیس صنعت و تجارت، مسئولان محلی، تاجران و صنعت‌کاران

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵ - ۱۰:۱۳
Background image

جلسه رهبری هیئت تنظیم ایجاد تسهیلات برای تاجران و صنعت‌کاران عودت‌کننده برگزار گردید

جلسه رهبری هیئت تنظیم و ایجاد تسهیلات برای تاجران و صنعت‌کاران عودت‌کننده تحت نظر محترم الحاج نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت با اشتراک اعضای این

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۹:۳۹
Background image

ابلاغ هدایت عالیقدر امیرالمومنین حفظه‌الله و تعالی در قسمت جلوگیری از احتکار و منع گران‌فروشی

محترم الحاج نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت در جلسۀ مشترک با جمعی از اعضای رهبری اتاقهای سکتوری و روئسای اصناف مختلف شهرکابل ضمن بحث و

BACK TO NEWS